Tilbud

30% på alle klorestativ

Gjelder alle kloremøbler

3 for 2 på alle katteleker

Gjelder alle katteleker i hele butikken

3 for 2 på alle katteleker

Gjelder alle katteleker i hele butikken

Kontaktinfo

Åpningstider:

Man - fre: 10-20

Lørdag:10-18

Sommeråpnet Juli/August

Man - fre: 10-20

Lørdag:10-16


Midtun

Midtunheia 20

5224 Nesttun

55 91 30 70


Åsane

Litleåsveien 49

5132 Nyborg

55 19 33 78

Katt


Katten stammer mest sansynlig fra den afrikanske villkatten. Forholdet katt og menneske er først blitt omtalt rundt 2500 f.kr, etter funn i Egyptiske gravkammre. Katten har vært forbunet med relgion og trolldom, og har vært både elsket og jaget. De siste 100 årene har populariteten til katten bare økt og økt, sammen med antall raser, da som skadedyrbekjemper og husdyr.


Norske rasekatters riksforbund (NRR) annerkjenner for tiden 37 forskjellige katteraser, alt i fra langhår til oriental. Uansett hvilken katt du har, rasekatt eller blandingskatt så har vi produktene du ønsker. Vi har stort utvalg i kattemat, kattesnacks, kosttilskudd, mat- og drikkeskåler, pleieprodukter, katteleker, klorebrett og møbler, katteseler, hals- og leiebånd, kattesenger og huler, transport av katt, kattedører, kattesand og toalett. Vi har gode tilbud på det du bruker mest, nemlig kattemat og kattesand! Vi tilbyr 8 forskjellige merker fór, inkludert store produsenter som Royal Canin, Pro Plan, Iams, Eukanuba og Hills.


Vi hjelper også gjerne med gode råd til din katt, eller hvis du har planer om å anskaffe katt! Vi tilbyr også store avslag på katteunge-pakker til din katt! Våre ansatte har stor ekspertise på katt, kattestell og kattehold og deler gjerne sine erfaringer med deg!