Kontaktinfo

Åpningstider:

Man - fre: 10-20

Lørdag:10-18

Sommeråpnet Juli/August

Man - fre: 10-20

Lørdag:10-16


Midtun

Midtunheia 20

5224 Nesttun

55 91 30 70


Åsane

Litleåsveien 49

5132 Nyborg

55 19 33 78

Midtun Zoo Åsane

 

Midtun Zoo Åsane er den nyeste av butikkene og åpnet Juni 2009. Dette er også den største butikken og med sine ca. 2000 kvm er vi definitivt også en av Norges største.  

 

Vareutvalget er enormt og butikken har alt du kan tenke deg av utstyr til de fleste husdyr. Vi har utstyr til hund, katt, fisk, smådyr, fugler, reptiler, due, hest, høns med mer. I tillegg finer du et godt og variert utvalg av dyr som fisker, insekter, smådyr og fugler.

 

Foravdelingen til hund og katt er alene på rundt 200 kvm.   Her kan du få eksperthjelp til å finne riktig mat til din hund eller katt.

 

Butikken har alt tenkelig utstyr til hund og katt, og man bør komme innom for å se på det enorme utvalget.   Det er alltid gode tilbud å finne her.

 

Fiskeavdelingen består av 155 akvarier som til sammen rommer over 37000 liter vann. I tillegg til to innendørs dammer. Her finner du alt fra den perfekte nybegynner fisken til   krevende arter for den viderekommende.   Avdelingen består også av fargerike saltvannsfisker

 

Midtun Zoo er også damspesialisten og butikken fører alt man trenger for å lage den perfekte hagedammen. Kom innom for en prat med kunnskapsrike mennesker.

 

Akvarieavdelingen inneholder også produkter fra de fleste kjente produsenter, og i akvarieutstillingen kan du se samtlige akvariemodeller fra Wromak, Akvastabil og Juwel. De fleste modeller blir også lagerført, så man slipper å vente på sitt nye akvarie.

 

Om du er på jakt etter et nytt marsvin, kanin, undulat eller hamster finner du alltid dette i vår butikk, eller om du har lyst på andre arter er utvalget variert. Vi har somregel unge dyr som er lett å få tamme. Utstyr til disse dyrene finner du i alle tenkelige variasjoner.   Som i de andre avdelingene finner du alltid kunnskapsrike ansatte på jobb for å hjelpe deg.

 

Midtun Zoo Åsane er en av Norges største og nyeste zoobutikker, vi   har det største utvalget, de laveste prisene og de mest kunnskapsrike ansatte.