Tilbud

Fuglebur til gode priser

Priseksempel: IMAC Undulatbur modell Serrena kun kroner 595,-

Fuglesnop; Ta 3 betal for 2

Gjelder Prestige og Vitakraft fuglesnop 

Fuglemat; Ta 3 betal for 2

Gjelder Prestige fuglemat. Alt fra finkemat til papegøyemat.

Kontaktinfo

Åpningstider:

Man - fre: 10-20

Lørdag:10-18

Sommeråpnet Juli/August

Man - fre: 10-20

Lørdag:10-16


Midtun

Midtunheia 20

5224 Nesttun

55 91 30 70


Åsane

Litleåsveien 49

5132 Nyborg

55 19 33 78

Nytt stort dyrepensjonat i Åsane, godkjent  av Mattilsynet.

Vi har nå gleden av å kunne tilby pass av ditt kjæledyr på vårt nye fyrepensjonat for smådyr (ikke hund , katt, ilder)

Det nye pensjonatet har vi i Litleåsveien 49,  som er i samme bygning som butikken i Åsane. Våre naboer er bl.a Baluba lekeland, Ride motorsykkelbutikk,Politiet i Åsane, Jæger bilforretning .

Pensjonatet vil bare være åpent i sommerferien, i påskeferien, pinsen, og i evnt andre høytider hvor det er behov. Vårt pensjonat på Midtunheia 20 på Nesttun er åpent hver dag hele året, men har begrenset kapasitet i sommermånedene.

Når du leverer dyrene til oss tar du med dyrets vanlige oppholdsbur sammen med en stor nok drikkeflaske og  kraftig matskål som ikke velter. I døgnprisen holder vi rent bur med spon til dyrene, sand til fuglene, alt av mat,  grønt og frukt. Vennligst begrens antall leker, hus, steiner, røtter og annet som dyret vanligvis har i buret sitt.

Vi har også utleiebur  til f.eks kaniner som pleier å stå i utebur. Utebur blir ofte for stor til å ta inn på pensjonatet  og lite praktisk å frakte til oss. Bruk i stedet  et  transportbur eller transportkasse til frakt,  og vi finner passende bur til dyrene hos oss. 

Du kan gjerne bestille plass på tlf 5519 3378. Du kan levere mellom kl 10:00 og 20:00 på hverdager og frem til kl 16:00 om lørdager.  Når du kommer for å levere, kontakter du butikken eller ringer samme telefonnummer. Dyrene leveres i inngang C, som befinner seg på baksiden av  bygget.

Ring oss dagen før henting, evt tidlig på dagen og hent på ettermiddag. Det er særdeles travelt for oss i perioder, så vi håper på forståelse for at vi trenger tid til å finne frem dyret og gjøre klart for henting.

PRISER PR DØGN:

Kanin, marsvin,degus,chinchilla,hetterotte 

65,-

Hamster, ørkenrotte,mus

55,-

Undulat, dvergpapegøye,parakitt,fink, kanari

65,-

Papegøye

75,-

Tillegg pr dyr i samme bur  

30,-

Leiebur  

20,-

Pensjonatet har bare tillatelse til å ta imot friske og sunne dyr.     

Dyrepensjonat  

Dyrepensjonat
  

Dyrepensjonat